Mandulalisztes, kakaós piskótalapok közé, eperből és mandulatejből készült krémet készítünk. Tetejét kakaóporral hintjük és friss gyümölccsel díszítjük.
Édesítőszerként ehhez a tortához kizárólag nyírfacukrot használunk.
Tárolási feltétel:
hűtve 0-+5°C között
Fogyaszthatósági idő:
48 óra
A kép csak
illusztráció.
További információ: | |
Összetevők: | eper, natúr gesztenyemassza, MANDULATEJ, TOJÁS, xylit, MANDULALISZT, víz, kókuszolaj, kakaópor 20-22% kakaóvajtartalommal, étkezési zselatin. A torta olyan üzemben készül, ahol tejet, tojást, mogyorót, földimogyorót, szezámmagot, dió-, glutén- és tejszármazékokat is felhasználnak. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1356 kJ/325 kcal; Zsír: 19 g, amelyből telített zsírsavak: 8,3 g; Szénhidrát: 28 g, amelyből cukrok: 1 g; Fehérje: 8,4 g; Rost: 2,9 g; Só: 0,11 g *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ/2000 kcal |
Epres paleo torta (G, C, T)
-
11,400 Ft
Hasonló Termékek
Címkék: Epres_paleo_torta