Ropogós csokoládés piskótalapra tejszínes gesztenyekrémet töltünk, melybe égetett tésztabetétet rejtünk. Tetejét fehér- és étcsokoládéval mintázva díszítjük.
Tárolási feltétel: hűtve 0-+5°C között
Fogyaszthatósági idő:
48 óra
A kép csak
illusztráció.
További információ: | |
Összetevők: | TEJSZÍN, gesztenyemassza, TEJ, cukor, TOJÁS, étolaj, víz, LISZT, FEHÉRCSOKOLÁDÉ, pudingpor, kakaópor 20-22%-os kakaóvaj tartalommal, étkezési zselatin, VAJ, só, ÉTCSOKOLÁDÉ, sütőpor, ételecet. A torta olyan üzemben készül, ahol tejet, tojást, mogyorót, földimogyorót, szezámmagot, dió-, glutén- és tejszármazékokat is felhasználnak. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1016 kJ/244 kcal; Zsír: 17 g, amelyből telített zsírsavak: 7,9 g; Szénhidrát: 19 g, amelyből cukrok: 9,4 g; Fehérje: 3,1 g; Rost: 0,7 g; Só: 0,04 g *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ/2000 kcal |
Gesztenyés Profitérol torta
-
9,000 Ft
Hasonló Termékek
Címkék: Gesztenyes_Profiterol_torta