Világos piskótalapra mascarponés tejszínkrémet töltünk,
melybe sárgabarackos krémbetétet rejtünk. A torta tetejét felezett
kajszibarackkal, oldalát pedig mini piskótatekercsekkel rakjuk ki.
Tárolási feltétel:
hűtve 0-+5°C között
Fogyaszthatósági idő:
48 óra
A kép csak
illusztráció.
További információ: | |
Összetevők: | TEJSZÍN, kajszibarackbefőtt, sárgabaracklekvár, MASCARPONE, víz, porcukor, vaníliás cukor, TOJÁS, LISZT, cukor, sütőpor. A torta olyan üzemben készül, ahol tejet, tojást, mogyorót, földimogyorót, szezámmagot, dió-, glutén- és tejszármazékokat is felhasználnak. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 863 kJ/207 kcal; Zsír: 13 g, amelyből telített zsírsavak: 9 g; Szénhidrát: 18 g, amelyből cukrok: 4,3 g; Fehérje: 2,8 g; Rost: 0,6 g; Só: 0,04 g *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára: 8400 kJ/2000 kcal |
Kajszis mascarpone torta
-
10,500 Ft
Hasonló Termékek
Címkék: Kajszis_mascarpone_torta